Välkommen till

Om mig

LITE OM MIG SOM DESIGNER

Jag är en kvinna på strax över 55 år som är gift och lever med 3 hundar i Södermanland. Min man och jag gillar också att ge oss iväg på lite bilturer då och då. Vi älskar att vara ute i naturen, så skogen, havet mm är sådant som drar, du hittar säkert lite om detta i bloggen.
Jag har alltid älskat att jobba med färg, form och grafik, och sedan Nov-05 så har jag byggt hemsidor av olika slag. I dag bygger jag hemsidor med hjälp av CSS, HTML men också i teman för WordPress, Allt började med att jag behövde en egen hemsida, så från början var mitt byggande endast till för mitt eget husbehov. Men eftersom jag tyckte att det var kul, så har jag fortsatt av bara farten.
Jag är självlärd och jag söker hela tiden nya utmaningar och jag gör därför allt på en hobbynivå, här inne på kim-design.se hittar du några av de sidor jag byggt åt mig själv men även sådana jag gjort åt andra, så som vänner och företagare. Jag har även gjort andra arbeten som vykort, logo åt klubbar, broschyrer m.m. dessa finns givetvis i original hos mig.

WORDPRESS

Vad är då WordPress det är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för så väl privatperson som företag. WordPress är gratis och ovärderligt på samma gång. Det finns också en mängd olika funktioner i WordPress samt en mängd olika plugins som kan vara till stor glädje. Så det du behöver är ett bra WordPress tema som passar just dina behov.

ATT SYNAS

Hemsidan, Webbplatsen har blivit en central roll för en klubb eller tex. ett företag, så i dag gäller det att synas på nätet. En Unikt anpassad design och grafik kan göra att du syns mer! Så tänk noga igenom vad du vill ha.

WEBBHOTELL

Tänk på att skaffa ett bra webbhotell för dina ändamål, där du kan ha Installation och driftsättning för WordPress, mail mm. Det finns också en mängd olika prisklasser här, så jämför och se vad du får för pengarna……

INSPIRATION

På nätet finns det en mängd sidor där du kan titta och få inspiration för att veta vad du själv vill ha. Själv hämtar jag också en hel del inspiration från växter och naturen. Men tänk också på att om du bygger själv, så var unik, det tjänar du på i längden….

VAD JAG GJORT TIDIGARE

Tidigare har jag jobbat som undersköterska och mental skötare, men jag har idag drabbats av en värksjukdom. Jag jobbar därför inte heltid nu, men jag håller på att jobba mig upp så långt det går i tid. Just nu har jag avslutat en längre tid på 3 år då jag var på en hälsoträdgård och arbetstränade. Jag har också avslutat en arbetsträning på kommun under hösten 18, som inte fungerade. Men mitt mål är ändå att jag en dag kunna gå vidare och hitta något som passar mig att arbeta med trots min sjukdom. Jag är en envis rackare så det ska nog gå så småningom. Om du tror att du har ett arbete som skulle kunna passa mig, så tveka inte att höra av dig!
Kontakta mig gärna via kontakt sidan!

OBS! INFORMATION OM SIDAN

I bloggen kan du följa min/vår vardag men också titta på arbeten som jag lägger in vart efter det blir något nytt gjort. Där finns också länkar till stället där du kan hitta grafiken, hemsidan eller om det är något tips för dig som bygger egen hemsida.