Välkommen till min Art & Design sida!

Äntligen

Nu är det mesta på plats då det gäller hemsidan och allt verkar att fungera på mitt nya webbhotell. Jag har haft one.com i många år, men då de har ändrat en hel del och det kostar mera att ha WordPress hos dem. Så jag har nu letat upp något som heter misshosting.se och ännu är jag ganska nöjd med detta. Det som alltid när man byter webbhotell så förlorar man en del av allt de arbete an en gång gjort på sin hemsida. Men nu har jag i alla fall byggt upp ett enkelt tema som jag tycker är okej. Jag ska sätta mig någon dag och fixa till med lite mera som ska in på sidan, samt försöka att hitta lite WordPress tips till dig som håller på att lära dig att bygga upp ett eget WP-tema. Ska bara försöka att få lite lugn och ro innan detta kommer.
Ha det gott!