Välkommen, just nu i Art till salu!

Välkommen till

Ett av mina publicerade inlägg

Boktips WP

Publicerat 2018-11-07.
Jag vill ge dig som är helt ny ett bra boktips om du inte har någon aning om hur man bygger upp ett WordPress tema, så har jag ett bra tips på en bok. Den är dock skriven på engelska, men med en lättförståelig sådan och det finns även en del bilder att se på. Men du får också tillgång till koder och det finns en del videofilmer att se på. Denna bok ger dig förståelse för hur allt fungerar och ger dig lite blodad tand till att fortsätta att utveckla det du lärt dig. Den ger dig också tips på hur du går vidare och bygger upp layouter genom länkar till dessa ställen. Den finns att beställa på Adlibris och den är väl värd varenda krona.
Ha det gott!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 − fem =