Välkommen, just nu i Art till salu!

Välkommen till

Ett av mina publicerade inlägg

Jultomte i mossa

Publicerat 2018-12-11.
ven i år har jag tillverkat en tomte med hjälp av kycklingnät (hönsnät), ståltråd och mossa av olika slag. Som näsa valde jag att sätta en potatis och sedan har jag också använt lite snöre för att få till lite skosnöre och tofsar till vantarna. fick även till små tummar och dessa tog jag bara små pinnar till. Jag tycker att det är hemskt kul att jobba med just mossa och denna tomte sitter just nu på mitt ena barnbarns trapp. På första bilden ser du hur jag fyllt tomten inuti nätet, vilket gör att fukten stannar kvar längre i tomten och det gör att den yttre mossan mår bättre. Nedan ser du tomten då jag gjort han färdig och även när jag satt fast honom på trappen.


En kommentar till “Jultomte i mossa

  1. I like the helpful info you provide in your articles.

    I will bookmark your weblog and check again here frequently.
    I’m quite certain I’ll learn lots of new stuff right here!
    Best of luck for the next!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − tre =