Välkommen till min Art & Design sida!

Ny design

Publicerat 2019-06-02.
Här hemma trivs vi nu som fiskar i vattnet. Vi har fått lite ordning på trädgården, efter väldigt mycket jobb, men nu är det härligt att sitta ute om dagarna. Har fått tag på en hel del växter som så småningom kommer att bli fina.
Jag har nu byggt ett nytt tema och denna gången blir det underscores och foundation Zurb som jag kombinerat. Hoppas verkligen att det ska fungera. Jag kom över en liten film och sedan fick jag för mig att jag skulle försöka mig på detta. Du hittar filmen här . Och det finns också ett start tema med som Steve förklarar lite om hur allt fungerar. Du kan använda dig av det när du börjar att bygga ditt eget tema, detta hittar du här. Ja så nu är det bara att studera det lite och sätta igång. Ha även valt en sommarbild till hemsidans header, eftersom det börjar att bli helt underbart ute!
Ha det gott alla, själv ska vi strax ut och grilla i trädgården.