Välkommen till min Art & Design sida!

REad More Knapp

Publicerat 2018-11-16.
Om du håller på att bygga upp ett underscores och bootstrap tema så kan du ha nytta av att ha en read more länk. Jag kommer att lägga in en film här nedan i dag, där du kan se hur man kan göra detta i sitt tema. Den första filmen (publicerad den 9 november av mig) beskriver hur du gör för att förkorta texten så att det inte blir en lång radda av text. Du kan istället bara ha typ 40 eller 50 ord och sedan en Se mera länk. Hur många ord du vill ha bestämmer du helt och hållet själv. Så om du tittat på filmen som jag lade ut den 9 november så vet du hur man gör för att få mindre text att visa sig i ditt blogg inlägg annars gå, gärna in och titta på den och efter ca 1 timme 42 minuter så kan du se hur du gör. Sedan går du vidare med filmen som finns här nedan för att se hur du gör själva knappen.
Lycka till nu!