Välkommen, just nu i Art till salu!

Välkommen till

Ett av mina publicerade inlägg

Sytt och fixat

Publicerat 2018-12-11
Jag har också tillbringat dagarna med att sy lite, vår chihuahua behövde nya kiss skydd då han har en tendens till att skvätta lite inne. Så det blev tre stycken sådana denna gången, blir väl flera senare. Sedan har jag sytt ett litet täcke till en bebis som ska komma under sommaren 2019. Hoppas att den som ska få detta blir nöjd med detta. Jag blev lite sugen på att sy ett till, så vi får se om det inte kan tänkas att jag tillverkar ett till under vintern våren 2019… Jag tycker att det är så roligt att få använda fantasin och vara lite kreativ. Ha det gott alla där ute!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre − två =