Välkommen, just nu i Art till salu!

Välkommen till

Ett av mina publicerade inlägg

Valp & WordPress

Publicerat 2019-08-20.

Oj det var ett tag sedan jag skrev. Så nu kommer jag att försöka att summera sommaren lite. samt att jag kommer att bjuda på lite olika tips och råd.
WordPress och hur fungerar det
Jag kom över en pdf-fil en dag som jag tycker kan vara väldigt läsvärt för den som tänkt börja med att starta upp en WordPress. I filen finns det beskrivet en hel del om hur allt i WordPress fungerar gällande uppdateringar m.m. Så titta gärna in på den! Jag själv tycker i alla fall att den var helt klart läsvärd!
Kom-igang-med-wordpress

Byggt nytt tema

Japp jag har byggt ett nytt tema till mig själv igen! Denna gången har jag valt en blandning av olika saker. Jag har utgått ifrån Underscores och foundation zurb och sedan valt att använda mig av saker från JointsWP (som är fritt att använda hur du vill) Har studerat menyn ifrån temat ”foundation lite” och studerat en del på iotheme. Tänkte också tipsa om just iotheme! Du kan gå in här och skapa ett eget tema som du får använda hur du vill. Du kan använda dig av Bootstrap 4 eller Foundation Zurb 6, men sedan kan du också välja om du vill ha Sassify eller Woocomerce om du klickar på Advanced options. Vill du så kan du använda dig av temat precis som det är och utan att göra några ändringar alls och givetvis är allt gratis!

Blivit med valp

Jösses vad vi är kära! Under Juli så åkte vi en sväng upp till Väse för att hämta hem vår nya kärlek ”Zeb”. Han är helt underbar att lära känna och vi har kommit en bit på vägen nu för att hitta och förstå varandra! Tanken är att jag ska spåra en del med honom och han älskar redan skogen. Han har fått sin egen sida här inne han också, Klicka här så hittar du den.

Köpt husvagn

Ja nu har vi slagit till och köpt en liten rullande stuga. Denna ska hämtas på under veckan och det ska bli så härligt att kunna ta sig ut då och då framöver med gubben och hundarna!
Nåja det blev lite smått och gott i detta inlägg!
Ha det gott alla där ute!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − nio =