Välkommen, just nu i Art till salu!

Välkommen till

Ett av mina publicerade inlägg

Våra hundar

Publicerat 2018-12-28
Julen har passerat och man är rätt trött på julmat just nu…
Nåja vi har som sagt två hundar i familjen, en grand danois (Jet) och en chihuahua (Frasse). Jag har nu lagt till egna sidor till dessa två herrar på hemsidan. På deras egna sidor hittar du lite foton och lite information om dem båda, Jet egna sida finns här, och Frasses finns här. De finns också båda två i menyn under våra hundar. Idag ska vi på en liten träff med några andra grandisar, så det kommer väl lite foton från det tillfället om några dagar. Ha det gott alla där ute och jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − sex =