Välkommen, just nu i Art till salu!

Välkommen till

Ett av mina publicerade inlägg

Vi ska flytta

Publicerat 2019-01-09.
Allt har gått väldigt fort och vi är på väg att flytta ca 3 1/2 mil, till ett bättre boende för oss. Jag är så glad över att vi hittat detta underbara hus och för att min man Tony får lite kortare resor om dagarna. Detta i sin tur gör att jag inte kommer att vara ute på nätet så mycket en tid framöver, då jag har massor att ta itu med här hemma. Men jag kommer tillbaka!
Röntga
Den 18/1 ska vi också in och röntga höfterna på vår grandis, så spännande…. Jag kommer att lägga ut resultatet på hans sida så fort jag har tid över för att sitta vid datorn en stund. Ha det gott alla där ute!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − 13 =