Välkommen till min Art & Design sida!

Mossa och Tecknat

Ja nu har jag varit borta ett tag. Blev en del som kom emellan, men nu har det ju varit all helgons helg och som vanligt så har jag gjort lite kransar. du ser dem jag gjorde i år på bilder ovan. Förra veckan satte jag mig också ned och började teckna, jag har inte gjort det på jätte måååånnnga år. Men jag var sugen på att se om jag kunde få ihop något. Sagt och gjort så började jag med att teckna 3 hundar. Kul var det i alla fall och kanske något man borde göra lite oftare. Inte för att jag är någon Picasso precis, men för att det var förbaskat kul. du kan titta på resultatet här om du vill.

Någon dag framöver ska jag sätta mig ned och beskriva hur du lägger in en meny i bootstrap. Kommer då att beskriva den allra vanligaste, så håll utkik om du är intresserad.

En kommentar till “Mossa och Tecknat

  1. I’m not that much of a online reader to be honest
    but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back
    later. All the best

Kommentarer är stängda.