Välkommen, just nu i Art till salu!

Välkommen till

Ett av mina publicerade inlägg

Acrylic painting, måla

Har lagt till två nya foton på Blyertsteckningar & Kol/Charcoal sidan, ett lejon och en häst. Du kan titta på dem här. Sedan har jag under våren 20202 börjat med något helt nytt för mig och det är att måla med akryl och penslar. Jag har alltid varit helt övertygad om att detta inte är något för mig!!! Ja bedöma om mina tavlor är okej eller inte, det lämnar jag till dig… Men jag har i alla fall fått lite blodad tand och har väldigt kul. Du kan titta in på de två jag gjort här. Flera kommer det att bli…. Nu i corona tider så har man i alla fall något att pyssla med, världen är ju helt upp och ned och allt är väldigt svårt att förstå. Så ta hand om varandra och försök att hitta på sådant som går att göra utan en massa andra människor.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =