Välkommen, just nu i Art till salu!

Välkommen till

Ett av mina publicerade inlägg

Ny WordPress, målat

Nu har jag byggt ett nytt tema och denna gången så är det ett tema byggt med hjälp av underscores och Bootstrap. Hoppas att allt fungerar som det ska just nu. Funderar på om jag ska göra en front-page eller om jag bara ska låta allt vara en blogg, vi får se hur jag gör…

Har lagt in två bilder till på tavlor som jag målat under sommaren, denna gång blev det en grandis och en häst, lägger in dem nedan. Om du vill titta in på de tavlor jag gjort så kan du göra det här. Håller på med en tavla till, men allt tar sin tid.
Hoppas att ni alla har det bra där ute!

Jet, Grand Danois 80 X 100 cm.

Vit häst, 50 X 70 cm.


En kommentar till “Ny WordPress, målat

  1. Hey! It is like you understand my mind! You seem to know a lot about this, just like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some images to drive the content home a bit, besides that, this is informative blog. A wonderful read. I will definitely return again. Joceline Nealson Vaios

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 5 =