Välkommen till min Art & Design sida!

Tabeller kan vara jobbigt att få till…

Länge har jag letat efter en bra lösning på att göra tabeller i WordPress. Visst allt fungerar jätte bra på stora skärmar, men i mobilen så blir allt så galet fel. Eftersom jag själv vill ha stamtavlor på våra hundar på min sida så blir det ju problem redan där. Men jag hjälper ibland vänner som vill ha både vikt tabeller och stamtavlor på sina hundar och aldrig har jag blivit riktigt nöjd med resultatet. Nu har jag dock hittat en någorlunda bra lösning som jag kan leva med och där man faktiskt kan se hela stamtavlan/tabellen. Hittade följande plugin som heter WP Responsive Table och det fungerar som sagt relativt bra. Har lagt till det under plugin på tips & Trix sidan. Tänk på att titta på det både i mobilen och på en större skärm för att du ska kunna se skillnaden på resultatet. Om du har en bättre lösning så får du gärna dela denna med mig!