Välkommen till min Art & Design sida!

Så Klantigt, gör om gör rätt

Ja vad ska man säga. Gjorde ett riktigt dunder fel när det gäller val av namn på min wordpress. Gör om och gör rätt, det blev bara till att gå in på underscores och göra ett nytt tema. Så för dig som är ny på att bygga upp egna teman, så ska du få ett gott råd som spar hemskt mycket tid. Gå gärna in på wordpress.org/themes/ och på sök, så kan du leta efter ett namn du kommit på att ditt tema ska ha, innan du gör ett nytt. Finns det redan ett tema med det namn, välj ett annat namn, annars så kommer wordpress att be dig att uppdatera ditt tema (när du laddat upp temat i din egna wordpress) och om du ändå skulle uppdatera temat, så får du det temat som någon annan byggt och bjuder på inne på wordpress.org. Du får alltså inte ditt egna tema som du skickat upp i din privata wordpress. Detta blir bara jobbigt så därför är det bättre att ha ett eget lite unikt namn som ingen annan använt till de gratis teman som finns på wordpress.org. Så jag fick som sagt göra om mitt tema igen, men jag har gjort allt lika dant som tidigare. Ha det gott alla och trevlig helg om jag blir borta över helgen!