Välkommen till min Art & Design sida!

Lite nya saker

Nu har jag tillverkat två nya saker. Det ena är ett återbruk av ett rör som kom tillsammans med en plansch som jag beställde i våras. Kunde inte kasta den när jag tagit ut planschen och tänkte att jag kommer nog på något att göra med den. Nu har jag gjort det, det blev ett cider rör som man kan ge bort som present.

Sen har jag också sytt upp en ny kanin som ska bli en present till en liten flicka som fyller 1 år i nästa vecka. Det är från det barnsäkra mönstret som jag ritat upp själv. Hoppas så att hon kommer att gilla att mysa med den.

Jag har även ritat upp ett nytt mönster på en ännu större kanin som jag själv har ovanför min säng. Den är dock inte barnsäker och endast till prydnad.

Om du vill titta på några av dessa så kan du gå in på sidan som heter Personlig inredning