Välkommen till min Art & Design sida!

Djur och natur

Djur och natur har alltid stått mig nära och jag älskar att vara ute i skogen och vid havet. Jag skaffar mig inspiration och tycker själv att alla måsten försvinner då man är en del av naturen. Jag tycker också om att jobba med material som finns i naturen, så som mossa, kottar, snäckor och annat fint som man kan hitta när man är ute. Allt som behövs sedan är bara fantasin för att få ihop något med det man hittat ute.

Jag har ju också börjat att teckna och måla under slutet av 2019 och jag älskar att måla av just djur. Genom åren så har det funnits både hästar och hundar i mitt liv, tyvärr har jag inte möjlighet att ha något nu. Men det hindrar mig inte ifrån att måla eller rita av dem nu.

Så på min hemsida så kommer du säkert att hitta lite bilder på sådant jag pysslar med, då min kreativa ådra säkert aldrig kommer att försvinna.

Ha det gott alla där ute! /Kim

Underbar strand i Skåne

Eftersom jag är född i Skåne så återvänder jag ofta ner till mina barndoms trakter….