Välkommen till min Art & Design sida!

Om/Kontakt

Lite om mig som ”designer” & hobby konstnär

Jag är en kvinna på 57 år som lever och bor i Södermanland. Jag gillar också att ge mig iväg på lite bilturer då och då. Jag älskar att vara ute i naturen, så skogen, havet mm är sådant som drar, du hittar säkert lite om detta i bloggen. Jag har alltid älskat att jobba med färg, form och grafik, och sedan Nov-05 så har jag byggt hemsidor av olika slag. I dag bygger jag hemsidor med hjälp av CSS, HTML men också i teman för WordPress, Allt började med att jag behövde en egen hemsida, så från början var mitt byggande endast till för mitt eget husbehov. Men eftersom jag tyckte att det var kul, så har jag fortsatt av bara farten.
Jag är självlärd och här inne på kim-design.se hittar du några av de sidor jag byggt åt mig själv men även sådana jag gjort åt andra, så som vänner och företagare. Jag har även gjort andra arbeten som vykort, logo åt klubbar, broschyrer m.m. dessa finns givetvis i original hos mig.
Men jag är ganska kreativ på många olika sätt och jobbar gärna med andra material så som trä, papper, tyg och allt annat jag kan komma över. Så du kommer säkerligen att hitta sådant också på sidan.

Varför WordPress?

WordPress det är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för så väl privatperson som företag. WordPress är gratis och ovärderligt på samma gång. Det finns också en mängd olika funktioner i WordPress samt en mängd olika plugins som kan vara till stor glädje. Så det du behöver är ett bra WordPress tema som passar just dina behov.

Inspiration

På nätet finns det en mängd sidor där du kan titta och få inspiration för att veta vad du själv vill ha. Själv hämtar jag också en hel del inspiration från växter och naturen. Men tänk också på att om du bygger själv, så var unik, det tjänar du på i längden….

Vad jag gjort tidigare

Tidigare har jag jobbat som undersköterska och mental skötare, men jag har idag drabbats av en värksjukdom. Jag jobbar därför inte heltid ännu, men jag håller på att jobba mig upp så långt det går i tid. Har haft flera arbetsträningar bland annat på en hälsoträdgård under 3 år. Jag har också haft en arbetsträning på Oxelösunds kommun administrativt. Mitt mål är ändå att jag en dag kunna gå vidare och hitta något som passar mig att arbeta med trots min sjukdom. Jag är en envis rackare så det ska nog gå så småningom. Om du tror att du har ett arbete som skulle kunna passa mig, så tveka inte att höra av dig!
Kontakta mig gärna i kontakt formuläret nedan!